Izdelava spletnih strani

Učinkovite spletne strani, ki prinašajo nove posle.

Pri izdelavi spletne strani poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo, sledenje modernim trendom, prodajni učinek, prenos vsebine in odlične pozicije na Googlu. Poskrbimo, da pri prenovi obdržite obisk na isti ravni in ga zaradi tehnične dovršenosti še povečate.


Zakaj za izdelavo spletne strani izbrati nas?Pri izdelavi spletne strani postavimo njen učinek na prvo mesto. Ker je optimizacija spletnih strani naša primarna storitev, je tudi vsaka spletna stran že prilagojena za Google, mobilne naprave …

Pri izdelavi vključimo lastne izkušnje, tako da aktivno sodelujemo in podajamo lastne predloge, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo. Če vam spletno stran izdelamo mi, niste prepuščeni sami sebi!

Poskrbimo za oblikovanje, postavitev, vzdrževanje in gostovanje spletne strani. Zaradi tega imate vi bistveno manj dela.

Glede na vaše želje in potrebe vam svetujemo pri izbiri sistema za postavitev spletne strani. Vašo spletno stran lahko izdelamo na našem lastnem CMS sistemu, na Wordpressu ali na Magentu.

Izjave zadovoljnih strank


Ideja spletne prodajne aplikacije je zaživela s pomočjo podjetja Dominatus. Od predstavitve do končnega izdelka je preteklo bistveno manj časa, kot smo pričakovali in oni obljubili. Aplikacija deluje super in je narejena točno po naših željah ter zahtevah. Zagotavljajo nam tudi gostovanje, s katerim ni bilo nobenih težav v dveh letih, podpora je ves čas na voljo. Iskreno priporočamo!
Nina Erčulj, lekarna Kranjski Orel
Pred leti smo potrebovali aplikacijo za poslovanje podjetja in smo se obrnili na podjetje Dominatus d.o.o., kjer so nam razvili točno tako aplikacijo, kot smo jo želeli in potrebovali. Danes skrbijo za našo aplikacijo in vse ostale spletne strani. Podjetje Dominatus d.o.o. nam zagotavlja hitro odzivnost, ki jo v naši panogi še kako potrebujemo. Prijaznost in prijetni odnosi so velikokrat že na prijateljski ravni.
Simona Golob, IGA d.o.o.

Izdelava spletnih strani

  • Želite spletno stran, ki prinaša nove posle?
  • Želite spletno stran, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja?
  • Želite spletno stran, ki bo izpostavila prednosti vašega podjetja in koristi za obiskovalce vaše strani?
  • Želite imeti z izdelavo čim manj dela?

Z odlično uporabniško izkušnjo, urejeno tehnično in vsebinsko optimizacijo ter unikatno grafično podobo vam izdelamo spletno stran, ki bo prepričala vaše kupce!

Kontaktirajte nas >

Pogosta vprašanja


Koliko časa traja izdelava spletne strani?
Koliko stane izdelava spletne strani?
Na katerem sistemu postavljate spletne strani (Wordpress, Magento …)?
Na kaj je potrebno paziti pri prenovi spletne strani?

Imate vprašanje, ki ga nismo zajeli? Pišite nam >

 

Odprtokodni ali "custom" CMS?


Želite začeti z nižjimi začetnimi stroški? Ste zadovoljni s funkcijami, ki jih omogočajo brezplačni vtičniki in ne potrebujete prilagoditev? Vas ne moti redno posodabljanje in se zavedate ranljivosti odprtokodnih sistemov? Če ste na vsa tri vprašanja odgovorili pritrdilno, potem za vaše potrebe zadostuje odprtokodni urejevalnik vsebine, na primer Wordpress in Magento.


Imate pričakovanja, ki jih odprtokodni vtičniki ne izpolnjujejo? Ste pripravljeni investirati v nekoliko večje začetne stroške? Potem je za vas primeren lastni oz. "custom" urejevalnik vsebine.

Spletno mesto z odprtokodnim CMS-jem Spletno mesto s "custom" CMS-jem

Nižji začetni strošek

Višji začetni strošek

Nujno mesečno vzdrževanje in posodobitve proti vdorom (ali celo nujne hitre posodobitve v parih urah) in posodobitve ob novih funkcionalnostih

Posodobitve ob posodabljanju in novih funkcionalnostih

Veliko večja verjetnost vdora, saj je izvorna koda CMS-ja dostopna javnosti, zato jo lahko vsakdo proučuje

Nizka verjetnost vdorov, saj izvorna koda CMS-ja ni dostopna širši javnosti

Težje ali celo prezahtevno dodajanje novih funkcionalnosti po željah in pričakovanjih stranke

Lažje in cenejše dodajanje novih funkcionalnosti po želji stranke, saj je vse narejeno po meri

Zelo drago gostovanje, saj potrebujemo zmogljivejši strežnik

Zelo poceni gostovanje, saj zadostuje tudi manj zmogljiv strežnik

Vklop novih ali izklop obstoječih funkcionalnostih lahko opravi stranka sama, saj je potrebno le namestiti oz. izbrisati vtičnik

Vklop novih ali izklop obstoječih funkcionalnostih opravlja programer, saj je potreben poseg v programsko kodo CMS-ja

 Kako poteka izdelava spletnih strani?

 

1. Načrtovanje spletne strani


Izdelava spletnih strani je enostaven postopek, če se ga lotimo premišljeno, zato pred izdelavo zrišemo žične modele (wireframe), kjer vključimo vse najbolj pomembne funkcionalnosti in določimo postavitev elementov na strani.
Določimo tudi največje prednosti in koristi za obiskovalce strani, ki vas ločijo od konkurence in s katerimi bo vaša spletna stran prepričala obiskovalca, da postane vaš naročnik.

 

 

2. Izdelava grafične podobe


Po izdelanem osnutku spletne strani oblikovalec oblikuje prvo (index) stran. Ko ste zadovoljni z izgledom vstopne strani, se oblikovalec posveti še oblikovanju vseh potrebnih podstrani, npr. kategorijam, predstavitvi posameznega izdelka, košarici, kontaktnim obrazcem itd. Ko je grafična podoba dokončana in ste tudi vi nad njo navdušeni, oblikovalec preda spletno stran v delo programerjem.

 

 

3. Razvoj in postavitev spletne strani


Za končno izdelavo spletne strani poskrbi programer, ki sledi vsem zamislim oblikovalca. Ob prehodu na novo stran poskrbimo tudi za vse preusmeritve, tako da z novo stranjo ne izgubite že pridobljenih uvrstitev na Googlu in obiska. Z vzpostavitvijo spletne strani na naših lastnih strežnikih poskrbimo, da vse teče gladko in da vi s tem nimate nič dodatnega dela.

 

 

4. Povečanje obiska in prodaje


Ko je spletna stran izdelana, se pravi izzivi šele začnejo. Z optimizacijo spletne strani, Google in Facebook oglaševanjem poskrbimo, da odlična uporabniška izkušnja vaše strani pripelje k vam nove in nove kupce.

 

Nekaj naših referenc:


 
Son
Son
Tik pred zimo 2019 smo prenovili spletno stran podjetja Son, ki je na trgu prisotno že več kot 25 let in je eno od vodilnih v proizvodnji komunalne opreme in storitev.
 
Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka
Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka
V čast si štejemo, da so za izdelavo spletne strani Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka izbrali prav nas. Stran je narejena na platformi Wordpress.
 
Beautybox
Beautybox
Z izdelavo spletne strani Beauty Box smo naredili nekaj, kar na slovenskem trgu še ne obstaja. Gre za mesečni naročniški paket z najmanj 5 izdelki, izbranimi posebej za lase, kožo in stil.
 
IPOTECHNIK
IPOTECHNIK
Ipotechnik.de je nemška jezikovna različica slovenske strani, ki smo ju izdelali. Za nemško jezikovno različico ves čas razvijamo nove in nove dodatke za čim več kupcev, hkrati pa delamo tudi SEM.

Želite pogledati več referenc? Kliknite >

Želite tudi vi povečati uspešnost vaših projektov?

Splošni podatki:
* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Kje potrebujete našo pomoč?*
Kakšne so vaše želje?*
Pošljite informativno povpraševanje >