Izdelava spletnih strani

Na področju izdelave spletnih strani se lahko pohvalimo z lastnimi produkti in stranmi narejenimi za naročnike.

Smo bivši razvijalci spletnih portalov Bolha.com in Njuskalo.hr.

Za več informacij o izdelavi spletne strani in ponudbo kliknite tukaj: Izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani za posameznike in podjetja. Vašo spletno stran vam izdelamo kvalitetno, hitro in ugodno. Kvalitetna izdelava spletnih strani je osnova za uspešno delo podjetja. Izdelava spletnih strani z različnimi odprto kodnimi rešitvami (Free CMS) ni učinkovita, saj so tovrstne rešitve namenjene zgolj splošni izdelavi spletnih strani in niso prilagojene vašim željam in potrebam. Izdelava spletnih strani s tovrstnimi orodji je enostavna, spreminjanje in optimizacija pa nekajkrat bolj zahtevna.

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siIzdelava spletnih strani - reference:

http://www.pas.si

pas
Prodaja športne prehrane za različne športnike. Z naročnikom že uspešno sodelujemo na drugih področjih, tako da se je, ko je potreboval izdelavo kvalitetne spletne strani, obrnil na nas. Spletna stran ima kar nekaj dodatkov, ki vplivajo na boljšo uporabniško izkušnjo. Tako lahko naročnih doda izdelek v košarico že v seznamu izdelkov, za nakup ni potrebna registracija, vsak izdelek lahko obiskovalci ocenijo in podajo mnenje o njem, z nakupi zbirajo točke zvestobe in prihranijo pri naslednjem nakupu, vsaj izdelek ima možnost LIKE in objave na Facebook profilu tistega, ki izdelek všečka ...
Termografske kamere fluke
termografske kamere fluke
Cilj naročnika je bil, da naredimo unikatno spletno stran znotraj druge spletne strani, hkrati z orodjem, ki omogoča samostojno ustvarjanje spletnih strani brez poglobjenega znanja programskih jezikov. Tako lahko sedaj tudi sami kreirajo podobne podstrani in pri tem spremenijo skoraj vse.

http://www.pani.si

pani
Po uspešnem sodelovanju pri optimizaciji spletne strani, so se odločili, da jim pomagamo tudi pri prenovi spletne strani. Izziv smo z veseljem sprejeli in skupaj z naročnikom ustvarili simpatično, predvsem pa tudi UČINKOVITO spletno stran, ki jim ob enakem prometu kot ga je imela stara spletna stran, generira bistveno več povpraševanj. Posledično pa bo prav gotovo tudi naročil več.
Panakea.net
panakea
Po izdelavi predstavitvenih strani za posamezne izdelke, smo uspešno prenovili tudi podobo osrednje spletne strani podjetja Panakea d.o.o. Ob poudarku najbolj zanimivih produktov smo potencialnim strankam predstavili tudi bistvene prednosti. To so brezplačen četrti izdelek, brezplačna dostava in kvaliteta izdelkov.
Ohne-rueckenschmerzen.com
proti bolečinam
Izdelek za preprečevanje bolečine v križu. Po slovenski verziji te starni smo pripravili še nemško jezikovno različico.
ipo tools
Prodaja varilnih aparatov, zaščitne opreme za varjenje, električnih koles in led razsvetljave na Hrvaškem. Uporabnik že v prvi sekundi dobi dober prvi vtis o tem, kaj se na spletni strani sploh nahaja, prav tako pa ga želimo v nakup prepričati z jasno izpostavljenimi prednostmi - brezplačno dostavo, garancijo ter poprodajnimi storitvami.

MLM project manager za Dermasal

Dermasal MLM
Zahtevna aplikacija za upravljanje vseh projektov, narejena po meri naročnika in popolnoma prilagojena njegovim željam.
Mepro.si
mepro
Izdelali smo trgovino z merilno opremo. Tudi osciloskopi, multimetri in druga merilna oprema se lahko preko interneta dobro prodaja in zakaj ne bi tega izkoristili. Seveda pa je uspešnost trgovine odvisna predvsem od učinkovite uporabniške izkušnje, za katero poskrbimo mi.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siIpotechnik.de
ipotechnik.de
Spletna trgovina, narejena za nemško govoreči trg. Omogoča plačila s paypalom in se vsebinsko povezuje s produkti, ki jih podjetje predstavlja na Ebay-u in Amazonu. Kot vse ostale strani je narejena popolnoma po meri in prilagojena zahtevam/željam naročnika.
Termografske kamere Fluke
fluke
Za podjetje Micom d.o.o. smo naredili ogrodje, s katerim lahko sami vzpostavijo enostavne spletne strani - predstavitve produktov, ki jih prodajajo. Za vzpostavitev je potrebno le osnovno znanje HTML-ja in PHP-ja, urejanje pa je zelo enostavno in pregledno.
proti bolečinam
Predstavitev izdelka Oraflogo - za blaženje bolečin. Gre za še en produkt podjetja Panakea d.o.o., zato je tudi izgled strani prilagojen oz. podoben ostalim stranem, ki predstavljajo izdelke istega podjetja. Produkt smo predstavili na slovenski, nemški in angleški predstavitveni strani.
proti bolečinam oraflogo
Slovenska verzija spletne strani izdelka Oraflogo - za blaženje bolečin v ustni votlini - afne, rajede, herpes ...
oraflogo
Nemška različica spletne strani izdelka Oraflogo - za blaženje bolečin v ustni votlini - afne, rajede, herpes ...
Pomanjkanjezeleza.si
pomanjkanje železa
Predstavitev izdelka New Iron. Izdelek je namenjen vsem, ki jih muči pomanjkanje železa v krvi.
Aguademar.si
morska voda
Predstavitvena spletna stran za morsko vodo Aguademar. Ta spletna stran se od ostalih razlikuje predvsem po tem, da je celotna predstavitev narejena na eni strani. Naročnik je želel s "skrolanjem" prikazati spuščanje v globine morja.
Dermasal.si
Dermasal.si
Izdelki za nego kože, rok, nog, las, mišic in sklepov itd. Za spletno predstavitev izdelkov smo poskrbeli s preglednim in vizualno privlačnim katalogom izdelkov.

Proficentar.ba
Proficentar.ba
Spletna prodaja varilnih aparatov, električnega in ročnega orodja ... Spletna stran je namenjena bosanskemu trgu.

Medicinalis.eu
medicinalis
Predstavitev farmacevtskega produkta Medicinalis v angleščini. Spletna stran je sicer enostavna vizitka, ki je po izgledu narejena, tako da spominja oz. je podobna ostalim predstavitvenim stranem podjetja Panakea d.o.o.
4active-brain.com
aktivni možgani
Izdelava nemške različice spletne strani Aktivnimozgani.si. Klasična predstavitvena stran izdelka v nemščini. Uporabili smo enak izgled kot ga ima že narejena slovenska stran, zato so tudi stroški izdelave bistveno nižji. Tudi vsebina je podobna, le prevedena v nemški jezik.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siAktivnimozgani.si
aktivni možgani
Za vse, ki se želite hitreje naučiti novih stvari ter si bolje zapomniti stare. Predstavitev izdelka Active Brain, ki pomaga našim možganom delovati bolje!
Aplikacija za oceno tveganja
aplikacija za oceno tveganja
V tem primeru ne gre za izdelavo tipične spletne strani ampak za aplikacijo, ki omogoča izdelavo ocene tveganja. Naročnik aplikacije je bil Projekt varnost d.o.o.. Pri izdelavi smo uporabili enake tehnologije, ki jih uporabimo tudi pri izdelavi spletnih strani.
http://www.ipo-tools.com
ipo tools
Ob prenovi spletne strani se je naročnik, za katerega smo že opravljali storitev optimizacije, odločil za nas tudi pri prenovi. Oglejte si spletno stran in se sami prepričajte, da se je odločil prav. ;)

http://www.e-pirh.com

e-pirh
Hrvaški imenik podjetij s številnimi drugimi funkcijami, ki prinašajo prednosti njihovim naročnikom - visoka pozicija v iskalniku, neposredno pošiljanje povpraševanj, predstavitev ponudbe ...

http://www.zverina.si

zverina
Spletna trgovina s pasjo in mačjo hrano ter opremo. Točke zvestobe, popusti pri prvem naročilu, filtri pri iskanju pasje in mačje hrane so moduli, ki omogočajo odlično uporabniško izkušnjo spletne strani ter stimulirajo k nakupu, prav tako pa je stran pregledna in enostavna za uporabo.

http://www.moje-racunovodstvo.si

moje računovodstvo
Enostavna spletna stran za računovodske storitve, ki naročniku omogoča samostojno urejanje vseh vsebin, prav tako pa je stran, tako kot vse ostale strani narejene pri nas, prilagojena iskalnikom tako strukturno kot vsebinsko.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siSrceinozilje.si
srce in ožilje
CardioVasc - izdelek, ki pomaga preprečiti srčna obolenja, zniža previsoko raven holesterola v krvi in preprečuje možgansko kap!
Shana.si
shana
Shana - oblačila po zadnji modi! Z lastnimi tovarnami v Španiji in na Portugalskem vedno znova presenetijo.
FB aplikacija za prevajanje
veris fb
Aplikacija na Facebook strani, kjer si lahko uporabnik prebere več o prevajanju, poleg tega pa lahko že znotraj Facebook-a izpolni obrazec za naročilo prevoda, ki se potem poveže z spletno stranjo Veris.si.
FB aplikacija za jez. tečaje
veris fb
Predstavitev Verisovih jezikovnih tečajev in možnost prijave kar preko Facebook aplikacije.
Sodni-tolmac.org
sodni tolmač
Spletna stran za vse, ki potrebujejo kvalitetne ter sodno overjene prevode. Spletna stran je specializirana za sodno overjeno prevajanje in tolmačenje španščino.
http://www.masaža.si
masaža
Spletna stran namenjena predstavitvi podjetij, ki nudijo masaže. Spletna stran je bila razvita kot lasten produkt našega podjetja. Stran je bila že v osnovi namenjena prodaji potencialnim naročnikom, tako da je, po uspešni prodaji, tudi ne razvijamo več mi ampak nov lastnik.

http://www.metalmikulic.si

metal mikulič
Spletna trgovina namenjena vsem, ki jih zanimajo razna električna orodja, gradbeni materiali in oprema, orodje ... Je ena izmed redkih spletnih trgovin s tovrstno ponudbo pri nas.

http://www.mizarstvo-skica.si

mizarstvo skica
Podjetje, ki tudi z našo pomočjo izstopa med številnimi ponudniki mizarskih storitev pri nas. Pri mizarstvu Skica vam pred izvedbo tudi vse stvari vizualno predstavijo v 3d tehniki.
http://www.revmatskaobolenja.si/
revmatska obolenja
Spletna stran namenjena predstavitvi izdelka Lyprinol, ki učinkovito pomaga vsem, ki jih pestijo revmatska obolenja, bolečine v sklepih ter podobne težave.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.sihttp://www.sportnaposkodba.si/
športna poškodba
Spletna stran namenjena predstavitvi izdelka Lyprinol Sport Edition. Odličen izdelek, ki je namenjen predvsem športnikom, poskrbi za čim hitrejše okrevanje po napornih treningih ter drugih rekreativnih podvigih.

http://www.notranja-vrata-ideales.com

notranja vrata
Podjetje, specializirano za izdelavo različnih notranjih vrat. Če potrebujete masivna, nihajna, steklena ali kakšna drugačna notranja vrata, ki bodo narejena po meri in vaših željah, potem obiščite njihovo stran. Zaupali so nam tako izdelavo kot optimizacijo strani.

http://www.hotenjka.si

hotenjka
Zanesljiv partner za vse, ki potrebujete kvalitetne in cenovno ugodne talne obloge. Poleg izdelave strani smo poskrbeli tudi za večjo prodajo. Tako se visoko uvrščajo pod najbolj pomembnimi ključnimi besedami, npr. parketi, laminati, talne obloge ...

http://www.okna-vranesic.si

pvc okna
Če potrebujete PVC okna, skočite na Okna-vranesic.si. Poskrbeli bodo za to, da bodo vaša okna tip top! Izdelujejo tudi lesena okna, senčila itd.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.sihttp://www.bolec-hrbet.si

boleč hrbet
Spletna stran z izdelki, ki pomagajo preprečiti in blažiti bolečine v hrbtnem predelu.
Migrena-stop.si
migrena
Spletna stran, ki je namenjena vsem tistim, ki jih mučijo neznosni glavoboli in migrene. Celotna izdelava spletne strani je bila zaupana nam.
Kje-spis-macka.si
kje spiš mačka
Izdelava spletne strani za biokristalno podlago, ki omogoča boljši počitek. Biokristalna podlaga oddaja vibracije, ki vplivajo in izboljšajo vaš spanec, posledično pa tudi počutje.
Bultehna.bg
bultehna
Prisotni smo tudi na tujih trgih. Gre za bolgarsko spletno stran, kjer smo poskrbeli za grafično zasnovo, postavitev strani, posamezne prevode ...
Računovodski servis 3zan.si
računovodsi servis
Kvaliteten in cenovno ugoden računovodski servis. Primeren tako za samostojne podjetnike kot večja podjetja, ki želijo imeti celovito podporo pri računovodstvu.

Stran je grafično zasnovana in izdelana pri nas.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siProficenter.si
- spletna trgovina za industrijo, obrt in dom
proficenter
Spletna trgovina z različnimi električnimi orodji, varilnimi aparati, orodjem, gradbeno opremo itd. Celotna izdelava spletne trgovine, vključno z "designom" in uporabniško izkušnjo je bila narejena pri nas.

Spletna trgovina ima tudi možnost urejanja z unikatnim CMS sistemom. S tem sistemom lahko uporabnik spreminja skoraj vse in prilagodi trgovino svojim potrebam. Tudi vzdrževanje takšne trgovine je precej ceneje.


Prevajanje - prevajanje.spletni-slovar.com

izdelava spletnih strani - prevajanje
Predstavitvena stran za prevajanje. Na njej lahko najdete celotno ponudbo prevajalskih storitev v našem podjetju.

Stran učinkovito služi svojemu namenu.

Slovar - brezplačni spletni slovarji

izdelava spletnih strani - slovar
Vseh štirinajst spletnih slovarjev je brezplačnih in interaktivnih.

Za iskanje prevodov registracija ni potrebna, potrebna je le za vpis novih besed. Poleg slovarjev na spletni strani najdete tudi štirinajs prevajalnikov, s katerimi lahko prevajate celotna besedila.

Igre - brezplačne spletne igre

izdelava spletnih strani - igre
Spletna stran je namenjena igranju brezplačnih iger. Igrate lahko akcijske, arkadne, miselne, strelske, športne, vesoljske, otroške, miniclip igre in druge in druge brezplačne spletne igre.
Stran je zelo enostavna in brezplačna za uporabo. Na tej strani se ni potrebno registrirati.

https://www.online-rjecnik.com

online rjecnik
Velika izbira različnih slovarjev! Online rječnik vsebuje angleški, nemški, italijanski, slovenski, francoski, španski in portugalski slovar. Deluje enako kot Spletni-slovar.com, torej omogoča vnos novih besed, brezplačno prevajanje besed in daljših besedil, izgovorjavo v različnih jezikih ...
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siIgre.3zan.si

izdelava spletnih strani - igre.3zan
Preko tristo zabavnih iger. Stran namenjena krajšanju prostega časa, zabavi in sprostitvi.

Super Mario, Doom, Risk ...

http://www.instrukcije-anglescine.com

inštrukcije angleščine
Inštrukcije angleščine v Kranju in/ali v Ljubljani. Inštrukcije lahko potekajo pri učencu ali pri inštruktorju. Cena za inštrukcije angleščine je 12,00 € / 60 min.
Računovodski servis VodPlan
izdelava spletne strani - računovodski servis
Računovodski servis Vodplan. V podjetju Vod.Plan d.o.o. vam nudijo kvalitetne računovodske storitve, davčno svetovanje, vodenje računovodske dokumentacije ... So ažurni, odgovorni, dosegljivi 24 ur na dan. Sodelujejo tudi pri vseh inšpekcijskih pregledih.
Avtokleparstvo Veselič
avto veselič
Če potrebujete avtokleparstvo, avtoličarstvo, avtomehaniko ali avtovleko, se oglasite pri nas. Nudimo vam različne avtokleparske, avtoličarske in avtomehanične storitve.
Srdsostro-drustvo.si
- športno rekreacijsko društvo Sostro
izdelava spletnih strani - srd sostro
Športno rekreacijsko društvo Sostro smo ustanovili leta 1999 z namenom organizacije ljubiteljev tenisa, ki so prihajali igrati na naši zunanji teniški igrišci. Kmalu je bila izražena želja, da bi društvo nudilo svojim članom možnost rekreacije tudi kadar vremenske razmere in nizke temperature ne dopuščajo rekreacije na prostem. Izdelava spletnih strani je bila zaupana našemu podjetju.
Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo BREZPLAČNO ponudbo!

   ... ali nas pokličite

M: 041 225 685
E:
info@dominatus.siNetFokus.si
- enostavna spletna vizitka za 89,00 € + DDV
izdelava spletnih strani - netfokus
Če potrebujete le osnovno predstavitev na spletu, z enostavnim izgledom in osnovnimi podatki, vam jo v podjetju Dominatus d. o. o. pripravimo že za 89 € + DDV. Izdelava spletnih strani je lahko sila enostavna ali bolj zahtevna. To je odvisno od vaših želja.
Zdruzenje-najemnikov.si
izdelava spletnih strani - združenje najemnikov
Združenje Najemnikov Slovenije (ZNS) je nevladna organizacija, ki deluje od leta 1991. Osnovni namen Združenja najemnikov je varstvo pravic najemnikov. Delovanje ZNS je v prvi vrsti usmerjeno v nudenje pomoči najemnikom, seznanjanje o njihovih pravicah in obveznostih in nudenje pravne pomoči, takrat ko jo najemniki potrebujejo.
Hitri-zmenki.net
hitri zmenki
Spletna stran hitri-zmenki.net je namenjena spoznavanju sorodnih duš in organiziranju srečanj. Z vsako osebo se pogovarjate nekaj minut, nato se presedete. V enem večeru spoznate najmanj pet oseb, s katerimi izmenjate podatke preko spletne aplikacije.
Izdelava spletnih strani je del naše celovite internetne rešitve, ki vam jo želimo predstaviti na tej strani. Izdelava spletnih strani je namenjena učinkoviti predstavitvi vaših izdelkov ali storitev. Za primeren obisk vaše spletne strani pa poskrbi optimizacija strani.
Poleg zgoraj omenjenih strani skrbimo še za vse strani podjetja 3 ZAN d.o.o., Društva prijateljev mladine Adlešiči ...

V podjetju Dominatus d.o.o. skrbimo za svoje stranke in rastemo skupaj z njimi. Naš cilj je vaše zadovoljstvo! Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najustreznejše rešitve za vaše podjetje. Če potrebujete izdelavo spletne strani, optimizacijo ali pa le svetovanje, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.
Kontaktni podatki:
  • Email: info@dominatus.si
  • GSM: 040 893 200, 041 225 685
  • Tel: 059 033 060

Za pravilno delovanje vseh funkcionalnosti spletne strani uporabljamo piškotke. Z obiskom in brskanjem po strani soglašate, da se s tem strinjate.

Sprejmi in nadaljuj