Spletno oglaševanje

Prodajalec prodaja, oglas pa proda.

V 90 % oglasov naslov odloča, kaj bo prebrano in kaj ne. Če dobremu naslovu dodate še dobro oglasno vsebino, je vaših 100 %. Pri nas lahko k vaši prodaji pripomoremo s Facebook in Google Ads oglaševanjem.


spletno oglaševanje Dominatus
spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje


Lotite se spletnega oglaševanja še danes, jutri bo mogoče že prepozno.


Vaša spletna stran je vizualno dovršena, v ponudbi imate odlične izdelke, vendar niste zadovoljni s prodajo ali celo ne beležite prodaje preko spleta. To je že znak, da je potrebno začeti vlagati v spletno oglaševanje. Kako se tega lotiti oz. sploh katere možnosti spletnega oglaševanja imate na voljo?
 

Izbira oglaševalskega kanala je odločitev, ki jo sprejmete glede na dejavnost svojega posla in pa ciljno skupino. Spletno oglaševanje delimo na:
  

google ads oglaševanje

Katero spletno oglaševanje izbrati? Pred odločitvijo nikakor ne pozabite na zastavljene cilje, ki jih želite doseči z izbranim kanalom, saj samo tako lahko dosežete željene rezultate spletnega oglaševanja.


Pri nas smo specializirani za spletno oglaševanje preko Facebooka in Google Ads.


Facebook je družbeno omrežje, ki vam omogoča oglaševanje preko organskih objav na Facebook profilu podjetja ali pa preko plačljivih oglasov, s katerimi lahko targetirate določene ciljne skupine glede na starost, spol, lokacijo in zanimanja. Poleg tega pa lahko izvajate remarketing, dinamični remarketing, custom audience in lookalike audience preko tekstovnih oglasov, videa, vrtiljaka (ang. carousel) …


Lahko pa se odločite za oglaševanje preko Google Ads (SEM) ali po starem preko Google AdWords, ki vam ne omogoča le oglaševanja v iskalnem in prikaznem omrežju, ampak tudi video oglaševanje, oglaševanje znotraj mobilnih aplikacij, remarketing, dinamični remarketing, custom audience …


Vam zgoraj našteti izrazi niso domači, vendar imate željo po učenju?
Lahko se odločite, da se boste spletnega oglaševanja lotili sami, vendar za to boste porabili ogromno časa, potrpljenja ali boste celo morali zaposliti še kakšno dodatno osebo. Lahko pa to delo preprosto prepustite nam, ki se s tem ukvarjamo vsak dan. Skupaj z nami boste dosegli optimalne rezultate kampanje in cilje, s katerimi pa je povezana tudi vaša prodaja.


Pošljite nam povpraševanje in z veseljem bomo našli rešitve za vaš izziv. Vaša ideja je naša priložnost!

Pošljite povpraševanje >
 
google ads oglaševanje


Nekaj naših referenc:


 
Uniforest
Uniforest
Za Uniforest optimiziramo 30 ključnih besed v Nemčiji, najdejo pa se tudi zelo iskane besede (30.000 + iskanj), za katere pa kljub težavnosti že na samem začetku dosegamo dobre rezultate.
 
Ilirika
Ilirika
Z borzno posredniško hišo Ilirika smo nove vlagatelje uspešno iskali z Google oglaševanjem, in sicer smo se odločili za Search, Display, GSP in remarketing.
 
Fitnesshop
Fitnesshop
Na Fitnesshopu smo najprej obnovili spletno stran, nato začeli s SEM in FB ter SEO-m, dobre pozicije pa imamo zaradi postavljenih temeljev s SEO optimizacijo na Googlu še danes.
 
Silvaprodukt
Silvaprodukt
Za Silvaprodukt smo izdelali večjezično spletno stran, za prepoznavnost tega branda na spletu pa smo poskrbeli še s SEO, SEM in FB oglaševanjem.

Želite pogledati več referenc? Kliknite >


Želite tudi vi povečati uspešnost vaših projektov?

Splošni podatki:
* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Kje potrebujete našo pomoč?*
Kakšne so vaše želje?*
Pošljite informativno povpraševanje >